• Смени јазик

Tворештво

1948-1969

picture

1970-1979

picture

1980-1989

picture

1990-2000

picture

2000-2011

picture

Видео

Галерија

Награди и признанија

Октомври 1, 2009
Ретроспективната изложба- Трајче Јанчевски

Контакт

e-mail: svetlanajancevska@yahoo.com